مطالعه همبستگی بین مجموعههای مختلف ذرات درهمتنیده منجر به توسعه نامساویهای بل شده است. این نامساویها با کمی کردن همبستگیهای موجود، چارچوبی برای آزمایش مرزهای بین فیزیک کلاسیک و فیزیک کوانتومی فراهم میکنند. همبستگیهایی که منجر به نقض نامساویهای بل میشوند، وجود یک رفتار غیرمحلی را نشان میدهند و درک کلاسیک ما از نحوه تعامل ذرات را به چالش میکشند. درک و مطالعه این نوع همبستگیهای غیرمحلی از اهمیت ویژهای برخوردارند، زیرا توانایی ایجاد ارتباطات کوانتومی غیرمحلی از جمله مفاهیم بنیادین در حوزه رمزنگاری کوانتومی، ارتباطات امن و حتی توسعه کامپیوترهای کوانتومی است. این مفاهیم علاوه بر کاربردهای فناورانه، تأثیر عمیقی بر فهم و تجربه ما از مکانیک کوانتومی دارند و به ما کمک میکنند تا گامهای بزرگی در جهت پیشرفت علم و فناوری برداریم.
وبینارهای تخصصی حوزه کوانتوم تکنولوژي

شبکه کوانتومی یک شبکه مخابراتی است که امکان مبادله بلند برد و امن کلید کوانتومی یا اطلاعات کوانتومی را
بین کاربران فراهم میکند. این شبکه قادر است به انواع کاربران در نقاط مختلف و با روشهای دسترسی مختلف
(فیبر نوری، بیسیم، ماهواره و …) سرویسهای کوانتومی ارائه دهد.

در این ارائه یک پروتکل توزیع کلید کوانتومی متغیر پیوسته دارای همانندی کوانتومی زیاد معرفی میگردد بدین منظور، بررسی میشود که چگونه استفاده همزمان از قیچی کوانتومی و کاتالیز صفر فوتونی، باعث افزایش همانندی کوانتومی توزیع کلید کوانتومی متغیر پیوسته میگردد.

نظریه کوانتوم رایج در نیمه اول قرن بیستم راه افتاد، در حالی که مکتب تجربهگرای پوزیتیویسم بر آن حاکم بود و اصلا به ابعاد فلسفی قضایا توجه نداشتند. اما در نیمه دوم قرن بیستم کم کم اشکالات وارد بر این نظریه مطرح شد و در دو دهه اخیر مساله انقلاب در این حوزه و جایگزینی نظریه کوانتوم با یک نظریه جامعتر مطرح شده است